Poslovno svetovanje

Analiziramo, ovrednotimo in svetujemo pri sprejemanju odločitev za stabilno poslovanje.

Davčno načrtovanje

Pomoč pri izbiri statusno pravne oblike, načinu ugotavljanja davčne osnove (normirani ali dejanski odhodki), obdavčitev z DDV…

Davčna optimizacija

pri statusnih spremembah, odpiranju podjetja, zapiranju podjetja, bonitetah, investicijah, osebne in korporativne olajšave…

Preventivni davčni pregledi

Izvedba preventivnega davčnega pregleda skladnosti poslovanja z davčno zakonodajo in svetovanje pri odpravi napak.

Stvarni vložki

Svetujemo pri zasnovi , pripravimo dokumentacijo, zagotovimo cenitev in revizijo pri povečanju kapitala ali ustanovitvi podjetja s stvarnimi vložki.

Statusna preoblikovanja

Pomagamo pri načrtovanju in izvedbi oddelitev, združitev, preoblikovanju podjetnika v d.o.o…

Pridobivanje finančnih sredstev

Svetujemo in pripravimo potrebne podatke za pridobivanje finančnih sredstev pri bančnih posojilih, posojilih podjetniškega sklada, nepovratnih sredstvih…

Davčno, poslovno in finančno svetovanje vsakokratno izvajamo po naslednjih načelih:

01

Zaupnost

Vso dokumentacijo in informacije, ki jih pri svetovalnem delu prejmemo, obravnavamo kot poslovno skrivnost.

03

Strokovnost

Pri reševanju izzivov sodeluje ekipa strokovnjakov z večletnimi izkušnjami iz različnih panog (davki, revizija, pravo…). Tako zagotovimo najširši nabor rešitev.

02

Varnost

Svetovanje izvajamo po principu največje varnosti za stranko, kar pomeni da preučimo vse koristi in tveganje, ki so povezane z določenimi odločitvami.

04

Dolgoročnost

Svetovanje izvajamo po načelu dolgoročnosti. To pomeni, da stranki predlagamo rešitve, ki so koristne dolgoročno in ne samo trenutno in tako ne vsebujejo pasti v prihodnosti.

STRANKE O NAS

Računovodstvo Promotiv nam je izjemno pomagalo pri naši širitvi na tuje trge. Imajo vrhunsko ekipo z izjemnim znanjem na davčnem področju, kar se je med davčnimi nadzori izkazalo kot ključno. Vedno so na voljo za pojasnila, svetujejo pri integraciji naših spletnih aplikacij, obdobno nas obveščajo o poslovnem izidu in opozarjajo na pomembne zadeve pri mednarodnem poslovanju.

Amir Salešević, AZZS, d.o.o.
Storitve računovodskega servisa Promotiv res presegajo klasično računovodstvo. Pomagali so nam pri raznih investicijskih odločitvah, statusnem preoblikovanju in drugih pomembnih prelomnicah. Prav tako nam pomagajo pri pridobivanju likvidnih sredstev za poslovanje, kar je bilo ključno za naš razvoj.
Tomaž Dolinar, Modri zob
Računovodstvo Promotiv je naš partner od vsega začetka našega delovanja. Stalno se lahko zanesemo na njihovo odzivnost in nasvete. Bili so ključni pri našem razvoju, saj so nas s svojim znanjem in izkušnjami na področju davkov, kakor tudi pridobivanja projektnih sredstev, usmerjali na pravo pot. Res priporočamo vsakomur.

ZAČNIMO Z DELOM

NE ODLAŠAJTE

Izpolnite kontaktni obrazec na desni in si zagotovite vašo individualno ponudbo še danes.

TU SMO DA VAM POMAGAMO

Ne glede na področje, računovodstvo, davčno svetovanje ali poslovno svetovanje, vam lahko pomagamo, da boste pravočasno sprejemali prave odločitve.

    Pišite nam